PRODUK KAMI

Produk

  • Knife Block

    Blok Péso

    Blok péso kalayan bahan anu sampurna: plastik abs, termoplastik sareng bahan kelas kadaharan. Catu daya sareng 36W 0.38A, diménsi pakét nyaéta 290 * 227 * 340mm, beurat bersih nyaéta 3.1kg. Perawatan gampang - Gampang beberesih ku cai keran ku panangan. Asah péso ieu mangrupikeun cara anu paling saé pikeun ngasah péso dapur anjeun sareng ngahémat waktos anjeun. Sadaya-dina-Hiji Set, 5 set péso sapotong sareng sumpit tiasa didesinféksi dina hiji waktos

  • UV Cutting Board Sterilizer Cabinet

    Kabinet motong UV Kabinet Sterilizer

    UV motong Board Sterilizer Kabinet dilengkepan 1-3 pcs TPU chopping board anu baktéri sareng jamur buktina sareng gampang dibersihkeun. Fungsi lengkep ngajantenkeun anjeun janten gaya hirup anu langkung séhat. Basajan pikeun dioperasikeun, performa tinggi, sareng hemat biaya. Efisiensi disinféksi tinggi dugi ka 99,99%.

  • Tower Air Multiplier Bladeless Fan

    Kipas Air Multiplier Bladeless Fan

    Nyucikeun hawa sareng kipas 2-in-1 mendingan rohangan anjeun nalika nyaring 99,79% alérgi sareng polutan. Desain bladeless gampang dibersihkeun sareng aman pikeun murangkalih. Asik sorangan bari gaduh katengtreman sareng saringan hawa na. Kipas anu teu nganggo warna kalayan fungsi pemurnian & sterilisasi, niup sareng saring halimun ku kipas gaya ieu.

  • Circulating DC Fan

    Kipas DC sirkulasi

    Sirkulasi hawa kipas DC. BLDC motor langsung ayeuna tanpa sikat, desain kompak sareng hemat énergi, éta tiasa ditambihan panolak reungit. Salapan-speed pikeun suplai hawa. Ayun sacara otomatis sisi ka sisi, luhur sareng ka handap. Jangkungna tiasa disaluyukeun. 1-2-4-8H saklar waktos. 5 modeu kagancangan: normal, alami, bobo, indung sareng janin, modeu ECO. Ribut rendah kalayan ngan ukur 11dBA .Semét méter pasokan hawa jarak jauh.

  • Bladeless tower purifying fan

    Kipas nyucikeun menara tanpa cacat

    2-in-1 kipas pemurni hawa nyéépkeun rohangan anjeun bari nyaring 99,79% alérgi sareng polutan. Desain Bladeless gampang dibersihkeun sareng aman pikeun murangkalih. Tanpa gril atanapi agul anu kagok, langkung gampang pikeun saukur mersihan panggunaan pribadi anu bersih di rohangan domestik sareng kantor pikeun ningkatkeun kualitas hawa. Ngabantosan perokok pikeun ngirangan rereged dina hawa. Tiasa ngabantosan gejala alergi sareng alergi sari. Saé kanggo kamar barudak, ruang tamu sareng kantor alit dugi ka 30 méter pasagi.

  • Mini Portable Air Cooler

    Mini Portable Air Cooler

    Desain cooler hawa portabel mini ku kipas ganda pikeun angin anu langkung kuat. Éta ngagaduhan pasokan hawa tilu tingkat. Super tiis sareng nyegerkeun ku és sareng cai, fungsi pelembab bébas kabut, ngaleupaskeun ion négatip, bak cai misah, hindarkeun kabocoran cai. Ngajaga kelembaban kulit anjeun teras niup hawa tiis ngajauhkeun anjeun tina hawa garing sareng nikmati usum panas anu seger sareng seger.

  • Portable Travel Kettle

    Ketel Perjalanan Portabel

    Tembok dobel (# 304 SUS pot jero & Plastik luar awak), layar Sentuh kalayan indikator LED. Pilihan suhu tina 40 ℃ dugi ka 100 ℃. Ngajaga fungsi haneut. Unsur pemanasan anu disumputkeun, tutup anu disumputkeun, ari kakuatan anu tiasa dicabut Tilu lapisan insulasi pemanasan sareng anti-scalding. Kontrol suhu, panyalindungan suhu luhur.

  • 1.6L Low Sugar Rice Cooker

    1.6L Gula Rice Cooker

    Kompor nasi low-sugar home multi-function sup nasi otomatis diasingkeun pot béas kaséhatan gula rendah pikeun ngirangan gula. Jantenkeun kaleungitan gula sagampang napas, latihan sareng leungit beurat sareng tuang normal. Gula satiety gula, enak henteu gula rendah gajih, gampang ngirangan kuncup rasa gula dikonci pikeun ngegel ieu, cinta!

  • Electric Steam Lunch Box

    Kotak dahar beurang uap listrik

    Modis sareng praktis, gampang dibawa sareng dianggo. Langsing sareng kompak, éta henteu nyéépkeun seueur rohangan. Kompor kompor ieu moal ngaganggu méja damel anjeun. Atanapi, kantun simpen dina laci anjeun! Pencegahan pemanasan garing sareng panangtayungan anu teuing. Alloy aluminium PTC manaskeun, langkung aman. Panas dikurilingan kukurilingan, sapinuhna masak tuangeun. Kadaharan Kelas 304 Wadah kadaharan anu saé pikeun masak sareng nyimpen tuangeun, kapasitas 900ml.

123 Teras> >> Halaman 1/3