• banner
  • banner

Umum

General

Guangdong Meiling Internet Technology Co., Ltd didirikeun taun 2009, teras ngembangkeun perusahaan koléktivisasi sareng industri tihang produksi sareng panilitian, perdagangan éléktronik, ngahijikeun mésér kado sareng operasi mérek. 

Perusahaan urang ngahijikeun sumberdaya sareng kaunggulan kalayan kaikhlasan, iman sareng cita-cita. Salami sababaraha taun, Meiling parantos ngahontal kamekaran anu ajeg ku éksplorasi modus bisnis di jaman internét, damel kerjasama sareng perusahaan terkenal domestik sareng luar negeri. Ayeuna, Meiling parantos nyungkeun seueur merek internét- Konka, Changhong, Nontaus, Daewoo, TER, MAK, BTSM. Masing-masing diantarana gaduh posisi pasar nyalira, pikeun nyugemakeun pisan pangalaman opsional pangguna tina sababaraha bidang sareng hasil nyiptakeun platform "Meiling Internet +". Dina jaman internét, "Meilling Internet +" nyumbang kana ngajantenkeun perusahaan Internét anu sajati, pikeun babarengan ngawangun émosfera win-win kalayan daya saing inti integritas.Langkung 10- taun kamekaran, kami ngalaman di ODM ogé dina OEM. Kalayan produk premium sareng jasa kami, kami parantos ngadegkeun kerjasama bisnis anu saé sareng konsumén di pasar domestik sareng luar negeri.

"Meiling Internet +" pasti janten pituduh pikeun modeu bisnis anu teras-terasan di payun.

Merek kerjasama

ppais

Misi urang

Meiling mangrupikeun pasokan profesional pikeun alat bumi utamina kalebet peralatan dapur, alat rumah tangga, AC, sterilisasi & purifikasi, kami parantos ngerjakeun alat bumi di Cina langkung ti 10 taun. Di sagigireun nyiptakeun Internet + Ecological System anu energetik sareng luar biasa. Kami ogé ngagaduhan pilihan khusus pikeun ngabantosan klien pikeun ngaoptimalkeun ranté suplai na pikeun saluran anu sanés.

 

Tim penjualan kami narékahan pikeun nyugemakeun palanggan kalayan jasa anu saé. Sumawona, dumasar kana hubungan anu caket sareng klien, urang tiasa salawasna kéngingkeun inpormasi mimiti ti pasar sareng ngembangkeun modél énggal anu pas pikeun nyumponan kabutuhan konsumén.Unggal taun, urang tiasa ngembangkeun 3-5 barang énggal saluyu sareng tren pasar sareng sarat konsumén, anu nguatkeun daya saing urang dina pasaran dumasar kana cutatan anu wajar. Langkung 10- taun kamekaran, kami ngalaman di ODM ogé dina OEM. Kalayan produk premium sareng jasa kami, kami parantos ngadegkeun kerjasama bisnis anu saé sareng konsumén di pasar domestik sareng luar negeri anu ditampi. Upami anjeun resep kana barang kami atanapi peryogi inpormasi lengkep, pls ulah ragu ngahubungi kami. Kami ngarepkeun kerjasama sareng anjeun dina waktos anu caket.

Kompeténsi Pikeun Pasar Oversea

D-1

Rupa-rupa ranté suplai

D-2

ODM / OEM

D-3

Nyiptakeun Iklan

D-4

Pangembangan Produk & Tech. Dukung

Anjeun Dupi Nyanghareupan Masalah?

E

Pidéo Perusahaan