produk urang

Kipas DC sirkulasi

Sirkulasi hawa kipas DC. BLDC motor langsung ayeuna tanpa sikat, desain kompak sareng hemat énergi, éta tiasa ditambihan panolak reungit. Salapan-speed pikeun suplai hawa. Ayun sacara otomatis sisi ka sisi, luhur sareng ka handap. Jangkungna tiasa disaluyukeun. 1-2-4-8H saklar waktos. 5 modeu kagancangan: normal, alami, bobo, indung sareng janin, modeu ECO. Ribut rendah kalayan ngan ukur 11dBA .Semét méter pasokan hawa jarak jauh.


Detil Produk

Spésifikasi

Modél MA-05
Kakuatan (Max) 22W
Warna Hideung, Bodas, Héjo
Diménsi 330 * 320 * 516/930 (mm)
Diménsi Pakét 365 X 319 X 400 (mm)
Beurat bersih 4.3KG
Ngayunkeun 90 °
Horisontal 100〫
Pilihan Laju 9 kagancangan dina 5 modeu
Panél Kontrol Kontrol keuna

Fitur

1. Kecepatan kipas sababaraha sareng setelan

Angin alami kipas sirkulasi anu cerdas ngagaduhan pangalaman anu saé anu henteu karaos nyeri sirah nalika niup pikeun waktos anu lami, sareng éta parantos langkung taliti sareng manusiawi dina syarat pasokan hawa tina skénario anu béda, sareng éta ngagaduhan lima modeu anu cocog sareng unggal dinten skénario. Dirancang 5 modeu gancang: normal, alami, bobo, indung sareng janin, modeu ECO diluyukeun sareng karesep anu dipikahoyong pikeun kanyamanan optimal.

 

2. Suplai hawa anu lega-sudut, ngamajukeun sirkulasi jero rohangan dina opat musim

6 méter pasokan hawa jarak jauh ngagancangkeun sirkulasi, nalika dianggo ku kaayaan hawa, éta ogé tiasa ningkatkeun épisiensi pendinginan sareng pemanasan.

 

3. Multi-osilasi nganteurkeun angin anu nyegerkeun
Peryogi disebatkeun yén aya 15 jinis sudut guncangan pikeun kipas sirkulasi Sapphire, anu 10 °, 40 °, 100 ° luhur jeung ka handap, 30 °, 60 °, sareng 90 ° kénca sareng katuhu. Éta tiasa dianggo luhur sareng ka handap sareng kénca sareng katuhu, sareng éta ogé tiasa ngancik dina hiji arah. Éta tiasa diatur sacara fleksibel pikeun nyumponan kabutuhan jalma tunggal niupan atanapi sababaraha jalma mendingan.

 

4. maju motor DC sepi, rentang sora ngan 11dBA

70% langkung handap tina kipas anu aya, sepi sareng kanyamanan, masihan anjeun bobo anu saé salami wengi.

 

5. Ganda lapisan 15 desain agul kipas

Éta dirarancang ku 9 wilah luar sareng 6 wilah batin, bilah kipas 15 lapisan dua kali, volume udara anu dihasilkeun ku agul kipas ageung sakitar 1,8 kali tibatan bunderan jero sabeulah kipas alit, sareng lengkungan agul kipas parantos dioptimalkeun sareng disaluyukeun, anu langkung kondusif pikeun dua kagancangan angin anu béda. Aliran udara dicampurkeun babarengan; bénten sareng kipas tradisional sareng kipas sirkulasi udara anu sanés, kipas sirkulasi anu cerna ngagaduhan jarak angin anu langkung panjang, daérah angin anu langkung lega, sareng aliran udara anu langkung lemes. Kayaning pantai deet, éta diusir ku angin entéh, cocog pikeun manula, jalma anu ngagaduhan peka awak.

 

6. Lengser pikeun panggunaan méja.

Éta tiasa dianggo pikeun méja sareng lantai. Jangkungna duanana bentuk parantos diuji sababaraha kali sareng diluyukeun kana jangkungna pangsaéna anu langkung cocog pikeun panggunaan sadidinten. 93cm pikeun kipas lantai sareng 51.6cm kanggo kipas méja. Naha éta téh calik dina sofa, maca buku, maén sareng orok dina karpét, atanapi ngagolér dina ranjang, aya sudut anu langkung saé pikeun anjeun.

 

7. Pangusir reungit

Minyak atsiri panolak reungit diintegrasikeun kana arus angin anu kuat sareng lega, sareng kisaran panolak reungit langkung ageung. Kalayan pasokan hawa obah sirah anu lega, tiasa diangkut ka unggal juru bumi, sahingga sakumna kulawarga tiasa ngaraos usum panas anu tiis tanpa gigit reungit.

 

8. Layar rampa HD pinter anyar

Dasarna nganggo PC HD otomatis-pareuman layar rampa, anu bénten sareng tombol tradisional. Éta saderhana sareng modéren. Lampu na lemes sareng henteu heran. Layar bakal otomatis pareum dina waktos 10 detik tanpa operasi.

Rincian Produk

Air Circulation DC Fan (1) Air Circulation DC Fan (2) Air Circulation DC Fan (3) Air Circulation DC Fan (4) Air Circulation DC Fan (5) Air Circulation DC Fan (6) Air Circulation DC Fan (7) Air Circulation DC Fan (8) Air Circulation DC Fan (9) Air Circulation DC Fan (10) Air Circulation DC Fan (11) Air Circulation DC Fan (12) Air Circulation DC Fan (13) Air Circulation DC Fan (14) Air Circulation DC Fan (15)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami