• banner

Taros Kami

icon (1)

Alamat

No.3 Haiwei Road of G105 Road, Ronggui Town, Shunde District, Foshan City, Guangdong, China.

icon (2)

Telepon

Telp: +86 135 8065 7000

Telp: +86 15813440157

icon (3)

Jam

Waktos damel: Mondy- Sabtu (8:30 am-18:00 pm)

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami