produk urang

Kotak dahar beurang listrik

Kotak dahar beurang listrik tiasa dianggo salaku kotak dahar beurang, kompor nasi listrik, ngagoréng oven, rebus panci sup, panci, bentuk awak leutik anu hébat, salaku kadaharan anu indah di kantor atanapi di bumi. Desain pemanasan anu unik sareng ditingkatkeun pastikeun tuangeun anjeun dipanaskeun sacara merata, sareng anjeun masih tiasa ngaraosan tuangeun dina cita rasa anu asli. Kotak nganggo kotak 0,84KG sareng sami sareng kotak dahar beurang gelas. Henteu hariwang ngeunaan kabocoran nalika anjeun nempatkeun kana kantong.


Detil Produk

Spésifikasi

Modél MK-03
Voltaseu 220V-240V
Kakuatan (maks) 300W
Volume 800mL
Warna Bodas
Diménsi  220 * 127 * 140mm
Diménsi paking 755X 575X 300mm (16PCS / karton)
Beurat bersih 840g
Panjang kabel listrik 0,75m

Fitur

1. Keseragaman suhu, jaga rasa anu saé.
Desain pemanasan anu unik sareng ditingkatkeun pastikeun tuangeun anjeun dipanaskeun sacara merata, sareng anjeun masih tiasa ngaraosan tuangeun dina cita rasa anu asli.

 

2. Panggunaan multifungsi
Kotak dahar beurang listrik tiasa dipisahkeun kana oven gelombang mikro, kotak dahar beurang, kompor nasi listrik, ngagoréng oven, rebus panci sup, panci, bentuk awak anu alit, salaku bahan kadaharan anu indah di kantor atanapi di bumi.

 

3. Pemanasan Suhu Suhu
Éta henteu pacampur sareng uap cai pikeun ngaluarkeun bau anu matak éra. Pemanasan keseragaman suhu ngagantikeun pemanasan gancang gelombang mikro pikeun ngajagi struktur gizi sareng rasa anu optimal.

 

4. kakuatan-kuat alloy aluminium liner sareng konduktivitas termal sampurna

 

5. Kapasitas 800ml, eusian ku naon anu anjeun pikaresep.
Kakuatan hawa anu pageuh, konci panyalindungan dobel, ngonci unggal saat-saat tabrakan katuangan.

 

6. Prosés pemanasan jempé sareng henteu kaganggu.
Tutupna nyaéta grade dahareun PC résistansi suhu luhur, liner didamel tina bahan kadaharan lapisan aluminium keramik. Indikator lampu anu dipimpin, langkung gampang pikeun mariksa status masak iraha waé.

 

7. Antarmuka magnét, panas nalika nyolok.
Henteu kedah ngantosan antrian pemanasan gelombang mikro, anjeun tiasa tuang haneut nalika jam kerja.

 

8. Pisan merenah sareng portabel pikeun nyandak tuangeun sareng anjeun
Kotak ieu nganggo 0,84KG sareng sami sareng kotak dahar beurang gelas. Henteu hariwang ngeunaan kabocoran nalika anjeun nempatkeun kana kantong.

 

9. Sapinuhna dikumbah pikeun gampang dibersihkeun
Buleud keramik tingkat kadaharan gampang dibersihkeun sareng henteu caket. Éta ngan ukur peryogi 3 menit kanggo nyeuseuh.

Rincian Produk

Electric Lunch Box (1) Electric Lunch Box (2) Electric Lunch Box (3) Electric Lunch Box (4) Electric Lunch Box (5) Electric Lunch Box (6) Electric Lunch Box (7) Electric Lunch Box (8) Electric Lunch Box (9)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami