produk urang

Pel listrik

4-in-1 pel listrik teu nganggo kabel multifungsi sareng bantalan puteran ganda nyandak anjeun pangalaman énggal pikeun mopping / waxing / polishing lantai. Nirkabel, gampang dibawa kalayan batré litium 3200mAh anu tiasa diisi ulang, prosés anu lami-lami. Lilin profesional & tukang poles: ku 300ml tank cai ageung atanapi agén lilin. Sora handap kirang ti 30dB. Sirah mop Nano tiasa dicabut sareng tiasa dicuci. Saé pikeun ngabersihan noda anu béda. Kalayan katerangan LED pikeun ngabantosan terangna daérah poék nalika diperyogikeun.


Detil Produk

Spésifikasi

Modél MH-09
Voltaseu AC100-240V
Waktos damel > 60min (Garing Mopping); > 40m (Wet Mopping)
Kamampuh batré Batré litium 3200mAh
Tangki cai 300mL
Ngecas waktos 2,5 Jam
Beurat bersih 2,7KG
Kapasitas Tangki Cai 300ml
Ukuran produk 124 * 34 * 20cm
Tingkat Noise 30-50 dBA

Fitur

1. 4-in 1 multifungsi
Pel nirkabel dual-spin pel listrik, polisher, waxer, scrubber pikeun baseuh sareng garing, sareng beberesih
Anjeun ngagaduhan polésér lilin / lilin lantai kai anjeun pikeun énggal-énggal upami anjeun hoyong.
 

2. Gampang ngabersihkeun sababaraha rupa lapangan sareng sagala rupa kaayaan
Nungkulan sababaraha jinis lantai sapertos lantai kai, keramik, marmer, permukaan bata, laminasi, jst.
gosok baseuh / garing / ngagosok, hiji alat anu ngagaduhan 4 fungsi beberesih: lebu, kokotor minyak, kokotor susu, lebu bécék.
 

3. Nyemprot hiji-pencét
Garing garing kalayan henteu aya kokotor cai, garing lantai anjeun gancang sareng henteu aya kokotor cai. Hatur nuhun kana bantalan puteran gancang. Operasi hiji leungeun, henteu dibengkokkeun, waktos sareng hemat énergi.
 

4. Ribut rendah
Noise low ngahontal ukur 30-50 dB, ampir teu aya sora pikeun operasi sareng henteu ngaganggu kulawarga anjeun kanggo istirahat anu saé.
 

5. Portable ngecas sareng jangka panjang
Kakuatan tiasa awet salami 60 menit. Éta tiasa ngabersihkeun sareng pel di lokasi anu sanés, nyumponan kabutuhan 200m2 jero beberesih. Efisiensi tinggi batré daya tarik 3200mmAh batré litium, Éta ngabersihan 200sqm dina 60 mnt dina hiji muatan. Pakét batréna tiasa dicabut, gampang digentoskeun sareng dieusi.
 

6. Bantalan puteran ganda ku motor anu kuat
Bantosan alat anjeun mindahkeun lebu jero, awak utama beurat ku bantalan puter gancang Bobot bersih nyaéta 2.7KG anu ngajamin kamampuan ngabersihkeun anu cekap
 

7. katerangan LED
Ngabantosan anjeun milari daérah anu poék dijangkau: sofa, méja, méja, ranjang
 

8. Tempat bersih sakumaha anu anjeun pikahoyong
Pel pelat sareng handapeun handapeun daérah kalayan nyaman, horisontal 180°, nangtung 90°.

Rincian Produk

Electric mop (1) Electric mop (2) Electric mop (3) Electric mop (4) Electric mop (5) Electric mop (6) Electric mop (7) Electric mop (8) Electric mop (9) Electric mop (10) Electric mop (11)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami