produk urang

Steamer Garment Genggem

Kapal uap garmen baju portabel baju uap 1000W vertikal & horisontal uap, 45an panas gancang, otomatis pareum, tanki cai berkapasitas 90ml, kanggo bumi sareng perjalanan.


Detil Produk

Spésifikasi

Modél MH-05
Voltaseu 220-240V, 50 / 60Hz
Kakuatan 1000-1190W
Bahan manaskeun manaskeun alloy aluminium
Kaluaran hawa MAX (g / mnt) 20g / mnt
Fungsi kendali cecekelan mesin switch; setrika garing sareng baseuh
Bahan rod pendukung euweuh rod dukungan
Asesorisna panas tameng; kantong panyimpenan
Waktos Venting 26-30S
Uap Duration 5-11mins
Kapasitas Tangki Cai 90ml
Uap Siap Waktos 35 s
NW 1,05kg
Diménsi Produk (LxWxH dina mm) 228x182x140

Fitur

1. Éta tiasa disetrika atanapi digantung, sagala jinis lawon cocog
Téknologi setrika garing garing, anu tiasa dianggo pikeun setrika garing atanapi setrika baseuh, anu bénten sareng cara kerja beusi tradisional. Mesin setrika ngagaduhan dua modus uap dina kaayaan setrika baseuh. Gampang ngatasi baju anu bénten.

 

2. 45an preheating, uap gancang
0.3 s kuat tembus sareng lemes saatos nyetrika. Janten konperénsi bisnis atanapi perjalanan luang, beusi portabel ieu parantos masihan anjeun ditutupan!

 

3. Kukus supercharged nembus pakean
Sareng panelna dibentuk ku mencét sékundér
Panel alloy aluminium keramikpanel ageung lemes, 6 liang kanggo uap, ngahémat waktos kanggo nyetrika.

 

4. Desain ergonomis
Rupa-rupa gagang, setrika fléksibel, gagang non-slip tiasa disaluyukeun sareng diputer dina sababaraha sudut 0 ° / 180 °, gampang dioperasikeun. Teu sapertos beusi konvensional anu nganggo kabel, beusi perjalanan portabel ieu tiasa ngalancurkeun daérah anu caket-caketna kana kelim, kerah, cuffs sareng kancing kancing kalayan gampang. Kalayan alat pinter ieu dina panangan, nyetrika baju anu katingali sampurna janten teu upaya.

 

5. beuratna ngan sakitar 310g sareng bak cai 90ml.
Éta saderhana dianggo sareng nganggo praktis henteu aya tempat koper!
99,99% tina sterilisasi. Téknologi pemanasan ganda tiasa nyayogikeun uap anu kontinyu sareng kuat

 

6. Suhu tiasa disaluyukeun numutkeun ka kabutuhan pribadi atanapi kaén anu béda-béda, cocog pikeun kaseueuran papakéan sareng karajinan panas-menerkeun:

● ○○ 70-120 ℃ cocog pikeun nilon sareng poliéster

●<< ○ 100-160 ℃ cocog pikeun sutra sareng wol

●<<<< 140-210 ℃ cocog pikeun katun sareng linen

Desain Sketsa

Handheld Garment Steamer  (1) Handheld Garment Steamer  (2) Handheld Garment Steamer  (3) Handheld Garment Steamer  (4) Handheld Garment Steamer  (5) Handheld Garment Steamer  (6) Handheld Garment Steamer  (7) Handheld Garment Steamer  (8) Handheld Garment Steamer  (9) Handheld Garment Steamer  (10)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami