PRODUK KAMI

Parabot rumah tangga

  • Mosquito-Killing Lamp

    Lampu Ngabunuh Reungit

    Éta daérah ageung ngajebak reungit ku angin puyuh anu nyusu nyamuk. Henteu cilaka awak manusa nalika maéhan reungit. Pemurnian Anion. Daya ku USB mikro sareng tiasa diisi ulang sareng éta merenah pisan pikeun di luar.

  • Handheld Garment Steamer

    Steamer Garment Genggem

    Kapal uap garmen baju portabel baju uap 1000W vertikal & horisontal uap, 45an panas gancang, otomatis pareum, tanki cai berkapasitas 90ml, kanggo bumi sareng perjalanan.

  • Garment Steamer

    Steamer garmen

    Kukus pakean alit sareng portabel sareng piring keramik, awak bahan kelas tinggi PC. Nyetrika dua arah garing & baseuh. Pencét tombol mimitian pikeun genah pangguna. 110ml bak cai kapasitas ageung, tiasa nyetrika salami 8-10 menit.

  • Portable Insect Repelling Lamp

    Lampu Ngusir Serangga Portabel

    Modis sareng praktis, cocog pikeun dianggo bari ngahibur. Push-button start for genah pangguna. Ngecas USB, tiasa dianggo dimana waé anjeun resep. Kalayan cairan panolak, aman alami sareng épéktip, cocog pikeun panggunaan indung sareng janin. Lampu wengi lemes haneut, raoseun sareng raoseun. 10 jam waktos netepkeun. Épéktip ngusir reungit ku nyiptakeun 30m2 jero ruangan atanapi 3 méteran zona outdoor pikeun panangtayungan.

  • Jewelry Ultrasonic Cleaner

    Perhiasan Ultrasonik Cleaner

    Perhiasan ultrasonik anu langkung bersih kalayan desain penampilan anu unik, lemes touch sapertos kulit orok.

    Hiji tombol operasi gampang, lima menit otomatis pareum. 12V voltase rendah debu-buktina & tahan cai kelas IP54, aman sareng awét. Kuat desain noise handap, tingkat noise kirang ti 60dB. Ukuran portabel leutik, merenah pikeun dibabawa, sareng ogé tiasa dianggo salaku kotak Perhiasan. Daptar pikeun gelas, perhiasan, arloji, agul, gigi palsu, sareng anu sanésna.

  • Electric mop

    Pel listrik

    4-in-1 pel listrik teu nganggo kabel multifungsi sareng bantalan puteran ganda nyandak anjeun pangalaman énggal pikeun mopping / waxing / polishing lantai. Nirkabel, gampang dibawa kalayan batré litium 3200mAh anu tiasa diisi ulang, prosés anu lami-lami. Lilin profesional & tukang poles: ku 300ml tank cai ageung atanapi agén lilin. Sora handap kirang ti 30dB. Sirah mop Nano tiasa dicabut sareng tiasa dicuci. Saé pikeun ngabersihan noda anu béda. Kalayan katerangan LED pikeun ngabantosan terangna daérah poék nalika diperyogikeun.

  • Cordless floor cleaner

    Kabersihan lanté henteu beresih

    Mesin cuci lantai tanpa kabel multifungsi sareng pembersih vakum mangrupikeun fitur gabungan anu langkung bersih diantarana: Nyeuseuh baseuh sareng nyeuseuh garing dina waktos anu sami; Ngabersihan diri sareng ngecas dumasar terpadu; Cai bersih sareng bak cai kotor dipisahkeun; Kakuatan nyeuseup anu kuat sareng ngumbah baseuh terpadu; Cordless dirancang kalayan batré anu tiasa dicabut; 17-30 mnt waktos ngajalankeun dina modeu Standar / Max; Layar LED katingali pikeun status kerja; Lampu UVC built-in kanggo baktéri sareng pembunuhan hama lebu; Sora ngélingan fungsi, sareng langkung pikaresepeun pikeun dipanggihan.