PRODUK KAMI

Parabot dapur

  • Portable Travel Kettle

    Ketel Perjalanan Portabel

    Tembok dobel (# 304 SUS pot jero & Plastik luar awak), layar Sentuh kalayan indikator LED. Pilihan suhu tina 40 ℃ dugi ka 100 ℃. Ngajaga fungsi haneut. Unsur pemanasan anu disumputkeun, tutup anu disumputkeun, ari kakuatan anu tiasa dicabut Tilu lapisan insulasi pemanasan sareng anti-scalding. Kontrol suhu, panyalindungan suhu luhur.

  • 1.6L Low Sugar Rice Cooker

    1.6L Gula Rice Cooker

    Kompor nasi low-sugar home multi-function sup nasi otomatis diasingkeun pot béas kaséhatan gula rendah pikeun ngirangan gula. Jantenkeun kaleungitan gula sagampang napas, latihan sareng leungit beurat sareng tuang normal. Gula satiety gula, enak henteu gula rendah gajih, gampang ngirangan kuncup rasa gula dikonci pikeun ngegel ieu, cinta!

  • Electric Steam Lunch Box

    Kotak dahar beurang uap listrik

    Modis sareng praktis, gampang dibawa sareng dianggo. Langsing sareng kompak, éta henteu nyéépkeun seueur rohangan. Kompor kompor ieu moal ngaganggu méja damel anjeun. Atanapi, kantun simpen dina laci anjeun! Pencegahan pemanasan garing sareng panangtayungan anu teuing. Alloy aluminium PTC manaskeun, langkung aman. Panas dikurilingan kukurilingan, sapinuhna masak tuangeun. Kadaharan Kelas 304 Wadah kadaharan anu saé pikeun masak sareng nyimpen tuangeun, kapasitas 900ml.

  • Electric Lunch Box

    Kotak dahar beurang listrik

    Kotak dahar beurang listrik tiasa dianggo salaku kotak dahar beurang, kompor nasi listrik, ngagoréng oven, rebus panci sup, panci, bentuk awak leutik anu hébat, salaku kadaharan anu indah di kantor atanapi di bumi. Desain pemanasan anu unik sareng ditingkatkeun pastikeun tuangeun anjeun dipanaskeun sacara merata, sareng anjeun masih tiasa ngaraosan tuangeun dina cita rasa anu asli. Kotak nganggo kotak 0,84KG sareng sami sareng kotak dahar beurang gelas. Henteu hariwang ngeunaan kabocoran nalika anjeun nempatkeun kana kantong.

  • Multi-functional cooking pot

    Panci masak multi fungsi

    Kapasitas 1,20 liter, pan nonstick aluminium die-cast tiasa dicabut nganggo palapis minyak non-iteuk hideung; Fungsi pasini (30-720 mnt); Tutup kaca anu hampang, kalayan gagang anu terisolasi; Cap PP kalayan sealing Silikon. Awak utama kalayan plat pemanasan; wajan pikeun grilling, steamer (bahan Tritan). Ningkatkeun sistem manaskeun ngajadikeun suhu stabil sareng seragam. Sareng wajan listrik bakal lirén teraskeun panasan sareng tetep suhu nalika suhu dugi ka set anjeun, anu ngabantosan anjeun masak saé anu langkung saé. Sareng tiasa dijantenkeun tuang siang, gampang dihasilkeun.

  • Portable Juicer

    Juicer Portabel

    Juicer Masticating Alim Portabel: Pusat nutrisi barudak sareng kulawarga anjeun. Juicer masticating laun mangrupikeun juicy press cold portable, ringkes, enteng kalayan ngecas USB, kantun nyandak, anjeun bakal kéngingkeun jus seger, lezat sareng séhat dimana waé, iraha waé, bahkan pikeun bisnis, perjalanan atanapi bumi. Cegah oksidasi, awét ngaleupaskeun langkung seueur nutrisi kana jus, masihan anjeun jus anu langkung bergizi. Malah pulpna tiasa dianggo kanggo macét, acar piring sareng seueur deui.