produk urang

Panci masak multi fungsi

Kapasitas 1,20 liter, pan nonstick aluminium die-cast tiasa dicabut nganggo palapis minyak non-iteuk hideung; Fungsi pasini (30-720 mnt); Tutup kaca anu hampang, kalayan gagang anu terisolasi; Cap PP kalayan sealing Silikon. Awak utama kalayan plat pemanasan; wajan pikeun grilling, steamer (bahan Tritan). Ningkatkeun sistem manaskeun ngajadikeun suhu stabil sareng seragam. Sareng wajan listrik bakal lirén teraskeun panasan sareng tetep suhu nalika suhu dugi ka set anjeun, anu ngabantosan anjeun masak saé anu langkung saé. Sareng tiasa dijantenkeun tuang siang, gampang dihasilkeun.


Detil Produk

Spésifikasi

Dipeunteun Tegangan 220V 60Hz;
Kakuatan 550W
Kapasitas 1.2L
Beurat bersih 2,45kg / PC
Ukuran Produk (L x W x H) dina mm 256x1 66x173 (mm)
Asesorisna karét hideung, kabel kakuatan (0.9m)
Bahan Pot aluminium die-cast kalayan palapis minyak non-iteuk hideung
Fungsi pasini  30-720 mnt

Fitur

1. Desain kompak 1.2L
Kapasitasna nyaéta 1.20L aluminium die-cast kalayan palapis minyak non-iteuk hideung; Fungsi pasini (30-720 mnt); Tutup kaca anu hampang, kalayan gagang anu terisolasi; Cap PP kalayan sealing silikon. Awak utama kalayan plat pemanasan; wajan pikeun grilling, steamer (bahan Tritan).

 

2. Genep fungsi masak
Wajan panci listrik didukung digoréng, dibakar, panci panas, digodog, dikukus, didedem. Hiji wajan listrik multifungsi tiasa gaganti 6 jinis panci masak

 

3. Pelat pemanasan gancang
Gancang 60 detik preheating thermally setara kalayan haseup, teu kedah ngantosan lami. Ningkatkeun sistem manaskeun ngajadikeun suhu stabil sareng seragam. Sareng wajan listrik bakal lirén teraskeun panasan sareng tetep suhu nalika suhu dugi ka set anjeun, anu ngabantosan anjeun masak saé anu langkung saé.

 

4. Panci nonstick tiasa dicabut
Panci wajan listrik ku palapis anu aman sareng berteknologi tinggi, sareng éta tiasa dianggo kana oven, seuneu. Numutkeun menu pikeun ngaganti panci anu béda-béda pikeun masak anu béda-béda langkung saé sareng bersih langkung gampang.

 

5. Desain ergonomis
Kenop kontrol anu katingali. Langkung gampang milih fungsi masak sakumaha anu anjeun pikahoyong. Kotak dahar beurang aksésori portabel tiasa dicandak. Tutup kaca anu hampang kalayan gagang anu terisolasi, awak utama ku piring pemanasan; wajan pikeun grilling, steamer (bahan Tritan).

Rincian Produk

Multi-functional cooking pot (1) Multi-functional cooking pot (2) Multi-functional cooking pot (3) Multi-functional cooking pot (4) Multi-functional cooking pot (5) Multi-functional cooking pot (6) Multi-functional cooking pot (7) Multi-functional cooking pot (8) Multi-functional cooking pot (9) Multi-functional cooking pot (10) Multi-functional cooking pot (11) Multi-functional cooking pot (12)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami