produk urang

Lampu Ngusir Serangga Portabel

Modis sareng praktis, cocog pikeun dianggo bari ngahibur. Push-button start for genah pangguna. Ngecas USB, tiasa dianggo dimana waé anjeun resep. Kalayan cairan panolak, aman alami sareng épéktip, cocog pikeun panggunaan indung sareng janin. Lampu wengi lemes haneut, raoseun sareng raoseun. 10 jam waktos netepkeun. Épéktip ngusir reungit ku nyiptakeun 30m2 jero ruangan atanapi 3 méteran zona outdoor pikeun panangtayungan.


Detil Produk

Spésifikasi

Modél MH-08
Daya Anu Dipeunteun 5W
Ukuran Produk 77 * 76 * 138mm
Voltaseu 5V
Panél Kontrol Kontrol keuna (setting waktos 10 jam)
NW 400g
Daérah Aplikasi 30m2 (jero rohangan), 3m (ker)
Diménsi bungkusan 515X415X415mm40PCS / karton)

Fitur

1. Modis sareng praktis, cocog pikeun dianggo bari ngahibur.
Pencét tombol mimitian pikeun genah pangguna. Ngecas USB, tiasa dianggo dimana waé anjeun resep. Kalayan cairan panolak, aman alami sareng épéktip, cocog pikeun panggunaan indung sareng janin. Lampu wengi lemes haneut, raoseun sareng raoseun. 10 jam setting waktos. Épéktip ngusir reungit ku nyiptakeun 30m2 jero ruangan atanapi 3 méteran zona outdoor pikeun panangtayungan.

 

2. Operasi gampang
Pencét listrik hurungkeun sareng tombol na bakal ngahurungkeun lampu héjo pikeun ngahurungkeun modél panolak nyamuk anu hemat énergi. Pareuman otomatis saatos 10 jam.

 

3. Épéktip ngusir reungit
Nyiptakeun 30m2 jero ruangan atanapi 3 méteran zona ker perlindungan, sampurna pikeun ngahibur di tempat jero rohangan sareng tempat panto kaluar sapertos halaman rumput, teras, teras, kolam renang atanapi dek; téknologi kabuktian dipaké pikeun merangan reungit di tempat-tempat anu paling beurat di bumi; nyayogikeun 10 jam perlindungan.

 

4. Stylish, merenah, portabel
Lampu ngusir reungit anu dipercaya mangrupikeun kado anu sampurna pikeun anu gaduh bumi anyar, nyonya rumah tangga, pensiunan, lulusan kuliah, tukang kebon atanapi pangasuh.

 

5. 100% aman pikeun manusa & ingon-ingon

Lampu ngusir serangga aman pikeun ibu hamil sareng orok. Henteu aya toksik, teu aya racun, teu aya radiasi, sareng teu kedah meresihan hama maot, teu peryogi aki sareng biaya listrik sakedik. Méré anjeun kaamanan 100% sareng bumi anu ramah lingkungan.

Rincian Produk

Portable Insect Repelling Lamp (1) Portable Insect Repelling Lamp (2) Portable Insect Repelling Lamp (3) Portable Insect Repelling Lamp (4) Portable Insect Repelling Lamp (5) Portable Insect Repelling Lamp (6) Portable Insect Repelling Lamp (7) Portable Insect Repelling Lamp (8) Portable Insect Repelling Lamp (9) Portable Insect Repelling Lamp (10) Portable Insect Repelling Lamp (11) Portable Insect Repelling Lamp (12) Portable Insect Repelling Lamp (13) Portable Insect Repelling Lamp (14) Portable Insect Repelling Lamp (15) Portable Insect Repelling Lamp (16) Portable Insect Repelling Lamp (17) Portable Insect Repelling Lamp (18)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami