produk urang

Ketel Perjalanan Portabel

Tembok dobel (# 304 SUS pot jero & Plastik luar awak), layar Sentuh kalayan indikator LED. Pilihan suhu tina 40 ℃ dugi ka 100 ℃. Ngajaga fungsi haneut. Unsur pemanasan anu disumputkeun, tutup anu disumputkeun, ari kakuatan anu tiasa dicabut Tilu lapisan insulasi pemanasan sareng anti-scalding. Kontrol suhu, panyalindungan suhu luhur.


Detil Produk

Spésifikasi

Modél MK-04
Voltaseu 100-240 V (Adaptor-dioperasikeun)
Kakuatan (Max) 500 W
Kapasitas Panyimpenan Cai 0,45L
Diménsi (H) 80 * 80 * 246mm
Diménsi Ngepak (H) 87 * 87 * 245mm
Beurat bersih 0,8 kg

Fitur

1. dina-1 fungsi
ngagolak, sareng tetep haneut, 40-100 rentang ngatur, modeu suhu 7 pikeun pilihan sareng nyugemakeun bédana. Ketel bisa dipaké pikeun masak téh sareng ngajaga cairan haneut. Ukuranana leutik tapi luhur fungsina. Kulub, tetep haneut sadaya hiji rampa.

 

2. Desain mikroboil
Gancang pindang dina 6 menit, sakali nepi kana titik anu ngagolak, lampu LED bakal nunjukkeun sareng otomatis dipareuman (sigana katingali rada pindang tapi saleresna pinuh pindang, henteu hariwang teuing ngagolak.

 

3. Tegangan lega sareng sababaraha panyalindungan kasalametan
Ketel ieu minuhan tegangan lega tina 100V-240V, sareng tiasa ngajaga cai dina suhu anu tetep. Éta ngagaduhan sababaraha panyalindungan kaamanan sareng NTC, termostat sareng sekering. Éta sababna éta unggal pembantun anu paling saé pikeun ibu khususna nalika nyandak orokna kaluar.

 

4. Gampang dibungkus kana koper
Ketel portabel gampang disimpen sareng dibabawa. Éta ngabantosan wisatawan pikeun nyiapkeun minuman, sapertos téh, kopi, cai panas iraha waé, dimana waé.

 

5. Bahan kelas dahareun
Éta tina bahan kadaharan BPA gratis silikon, tahan PC tahan panas sareng dasar sareng 304 stainless steel batin.

 

6. Desain ergonomis
Ketel portabel diwangun ku awak anti skid, desain diaméterna ageung, 360 °gampang tuang cai, stutup tombol pringkabel listrik anu misah duanana gaya sareng fungsional. Layar digital LCD pikeun tampilan suhu sacara real-time, bahkan dina wengi. Nampilkeun éstétika ogé ketahanan sareng gampang dianggo.

Rincian Produk

Portable Travel Kettle (2)

Portable Travel Kettle (1)

Portable Travel Kettle (4)

Portable Travel Kettle (5)

Portable Travel Kettle (9)t.

Portable Travel Kettle (6) Portable Travel Kettle (7) Portable Travel Kettle (8)

Portable Travel Kettle (10) Portable Travel Kettle (11) Portable Travel Kettle (12)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami