PRODUK KAMI

Perkakas musiman

  • Tower Air Multiplier Bladeless Fan

    Kipas Air Multiplier Bladeless Fan

    Nyucikeun hawa sareng kipas 2-in-1 mendingan rohangan anjeun nalika nyaring 99,79% alérgi sareng polutan. Desain bladeless gampang dibersihkeun sareng aman pikeun murangkalih. Asik sorangan bari gaduh katengtreman sareng saringan hawa na. Kipas anu teu nganggo warna kalayan fungsi pemurnian & sterilisasi, niup sareng saring halimun ku kipas gaya ieu.

  • Circulating DC Fan

    Kipas DC sirkulasi

    Sirkulasi hawa kipas DC. BLDC motor langsung ayeuna tanpa sikat, desain kompak sareng hemat énergi, éta tiasa ditambihan panolak reungit. Salapan-speed pikeun suplai hawa. Ayun sacara otomatis sisi ka sisi, luhur sareng ka handap. Jangkungna tiasa disaluyukeun. 1-2-4-8H saklar waktos. 5 modeu kagancangan: normal, alami, bobo, indung sareng janin, modeu ECO. Ribut rendah kalayan ngan ukur 11dBA .Semét méter pasokan hawa jarak jauh.

  • Bladeless tower purifying fan

    Kipas nyucikeun menara tanpa cacat

    2-in-1 kipas pemurni hawa nyéépkeun rohangan anjeun bari nyaring 99,79% alérgi sareng polutan. Desain Bladeless gampang dibersihkeun sareng aman pikeun murangkalih. Tanpa gril atanapi agul anu kagok, langkung gampang pikeun saukur mersihan panggunaan pribadi anu bersih di rohangan domestik sareng kantor pikeun ningkatkeun kualitas hawa. Ngabantosan perokok pikeun ngirangan rereged dina hawa. Tiasa ngabantosan gejala alergi sareng alergi sari. Saé kanggo kamar barudak, ruang tamu sareng kantor alit dugi ka 30 méter pasagi.

  • Mini Portable Air Cooler

    Mini Portable Air Cooler

    Desain cooler hawa portabel mini ku kipas ganda pikeun angin anu langkung kuat. Éta ngagaduhan pasokan hawa tilu tingkat. Super tiis sareng nyegerkeun ku és sareng cai, fungsi pelembab bébas kabut, ngaleupaskeun ion négatip, bak cai misah, hindarkeun kabocoran cai. Ngajaga kelembaban kulit anjeun teras niup hawa tiis ngajauhkeun anjeun tina hawa garing sareng nikmati usum panas anu seger sareng seger.