PRODUK KAMI

Sterilisasi & pemurnian

  • Knife Block

    Blok Péso

    Blok péso kalayan bahan anu sampurna: plastik abs, termoplastik sareng bahan kelas kadaharan. Catu daya sareng 36W 0.38A, diménsi pakét nyaéta 290 * 227 * 340mm, beurat bersih nyaéta 3.1kg. Perawatan gampang - Gampang beberesih ku cai keran ku panangan. Asah péso ieu mangrupikeun cara anu paling saé pikeun ngasah péso dapur anjeun sareng ngahémat waktos anjeun. Sadaya-dina-Hiji Set, 5 set péso sapotong sareng sumpit tiasa didesinféksi dina hiji waktos

  • UV Cutting Board Sterilizer Cabinet

    Kabinet motong UV Kabinet Sterilizer

    UV motong Board Sterilizer Kabinet dilengkepan 1-3 pcs TPU chopping board anu baktéri sareng jamur buktina sareng gampang dibersihkeun. Fungsi lengkep ngajantenkeun anjeun janten gaya hirup anu langkung séhat. Basajan pikeun dioperasikeun, performa tinggi, sareng hemat biaya. Efisiensi disinféksi tinggi dugi ka 99,99%.