produk urang

Kabinet motong UV Kabinet Sterilizer

UV motong Board Sterilizer Kabinet dilengkepan 1-3 pcs TPU chopping board anu baktéri sareng jamur buktina sareng gampang dibersihkeun. Fungsi lengkep ngajantenkeun anjeun janten gaya hirup anu langkung séhat. Basajan pikeun dioperasikeun, performa tinggi, sareng hemat biaya. Efisiensi disinféksi tinggi dugi ka 99,99%.


Detil Produk

Spésifikasi

Modél  MS-08 / MS-09
Bahan plastik, plastik
Dipeunteun tegangan / kakuatan / frékuénsi 220V / 50W / 50HZ
Fungsi disinféksi sareng sterilisasi
Warna Bodas / Hideung / Héjo
Kapasitas 1 * chopping board / 3 * chopping board + 3 * knives + 1 * scissor + sumpit
Papan cincang anu dilengkepan 1-3 pcs TPU nyincang
Belakang Kalayan panarima cai
Dua sisina Kalayan sinar UV
Handapeun Niup 60 ℃ hawa haneut
Ukuran produk 400 * 110 * 265mm
Kabel listrik 1,5 méter

Fitur

1. Dua tabung lampu panjang UV-C langkung épisién.

Lampu UV-C, 200-300nm. Sterilisasi aréa ageung. Sinar ultraviolét tiasa nyiraman sadaya juru mesin tanpa sudut maot, sacara efektif maéhan baktéri sareng kuman umum dina kahirupan.

 

2. 60 ℃ hawa panas parabot dapur garing, anti baktéri sareng jamur gratis

Siklon pusaran handap ngarah aliran udara ngaliwatan awak manaskeun PTC anu nyiptakeun hawa panas suhu luhur kana sakumna mesin tiasa gancang ngahontal efek pangeringan sareng baktéri.

 

3. Tingkat pembunuhan baktéri anu épéktip nyaéta 99,99%

Ganda pipah UV. Peralatan makan orok ogé aman dianggo. Tingkat pembunuhan anu épéktip pikeun e.coil sareng staphylococcus aureoles nyaéta 99,99%.

 

4. Sagala jinis pakakas tiasa dilebetkeun di bumi

Cocog sareng langkung ti 98% alat motong kalayan lébar sareng ketebalan anu béda di pasar Péso kadaharan anu diasakan, tuang péso atah, péso buah. Sehat sareng henteu toksik.

 

5. Papan TPU kelas dahareun, fleksibel sareng langkung merenah

Ditiru kai ngirangan perasaan sayuran, motong anu saé henteu heuras, bahan buktina baktéri sareng hampang, séhat sareng aman, tahan kaén.

 

6. Opat modeu damel ogé dianggo ku sepuh gampang

Modeu otomatis pencét tombol luhur sakali (60 menit) : UV Stérilisasi + garing.

 

7. Modeu panguat pencét tombol luhur dua kali (90 menit): UV Stérilisasi + garing

Modeu UV pencét hiji tombol (30 menit): Sterilisasi UV.

Pencét konci dua kali dina modeu drying (60 menit): Garing.

Rincian Produk

UV Cutting Board Sterilizer Cabinet (1) UV Cutting Board Sterilizer Cabinet (2) UV Cutting Board Sterilizer Cabinet (3) UV Cutting Board Sterilizer Cabinet (4) UV Cutting Board Sterilizer Cabinet (5) UV Cutting Board Sterilizer Cabinet (6) UV Cutting Board Sterilizer Cabinet (7) UV Cutting Board Sterilizer Cabinet (8)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami